EtusivuTeematAjankohtaistaYhteystiedotKalenteriVaalikoneissaVarsinais-Suomen vihreät ehdokkaat


Asiat joiden puolesta toimin
Artikkelit ja kirjoitukset
Tapahtumat
Kerro mielipiteesi
Vuoden 2007 perheterapeutti
Tue Anitaa
Anitasta sanottua
Radiomainoksia
Vaalirahoitus
Kannanottoja


Etusivu Anitasta sanottua
Anitasta sanottua Tulosta Sähköposti

Tunnen Anitan jo usean vuoden ajalta.  Ihmisenä Anita on lämmin, iloinen ja luova.  Työroolissaan Anita on osaava, asioihin paneutuva ja asialleen omistautuva.

- Tarja Raitis

johtava ylihoitaja VSSHP

 

Anitassa on lämmintä voimaa, säkenöivää innostusta, kannustavaa tahtoa ja elämänkokemukseen perustavaa oikeudentajua. Anita on luotettava ja ystäväsi niin arkisissa asioissa kuin yhteiskunnallisissa asioissa. Hän ei jätä asioita kesken vaan vie ne loppuun naisen tahdolla. Tarvitsemme uudenlaisia ajatuksia politiikkaan. Ajatuksia , jotka ovat syntyneet niiden ihmisten kesken, jotka eivät ole jaksaneet liian raskaan taakkansa tai oman toimintakykynsä heikentymisen myötä huutaa itseään esille. Anita puhuu siiitä mitä monet ehdokkaat eivät ole nähneet. Anita edustaa tavallista ihmistä suuren ihmisen sydämellä.

Anita on

Ihmistä Arvostava

Ekologisia arvoja Noudattava

Yhteiskunnallisiin ongelmakohtiin Iskevä

Mielenterveysasioiden edistämisessä Tarmokas

Oikeudenmukaista perhepolitiikkaa Ajava

- Tarja Koffert

 

 Anita on lämmin

Parasta Anitassa on lämpö, joka ei ole vain pinnallista ystävällisyyden vaikutelmaa vaan toisten ihmisten arvostamista ja aktiivista itsensä likoon laittamista kaikkien avuttomien ja vähäosaisten puolesta - ja kaikki tämä vielä hersyvällä huumorilla ei ryppyotsaisesti!

-Hanna Manninen

 

Kirje Anitalle,

Tutustuin sinuun tammikuussa 2005, jolloin arvioit soveltuvuuttani opiskeluun ja perheterapeutin työhön. Perheterapiakoulutuksen aikana opin arvoistasi , työtavoistasi ja tavastasi kohdata toinen ihminen. Arvostan oppimaani. Olit koulutuksessa hauska, huumorintajuinen ja joustava tutorope samalla kun rajat olivat selväsi näkyvissä – etäällä, tiukkoina. Luotit meidän erilaisten aikuisten oppijoiden kykyyn tehdä omat vastuulliset valitamme. Ehdoton olit asiakaspalvelutyössä. Sitä tehdään tasavertaisesti kohdaten ja muistaen, että perheterapiassa asiakas on avun tarvitsija, ammattilainen auttaja ja yhdessä etsimme hyviä tapoja päästä tavoitteeseen, asiakkaan valitessa itselleen ja perheelleen sopivat tavat. Lapsen kunnioittava kohtaaminen on sinulle luontaista. Luotat verkostoihin ja kotijoukkoihin. Olet utelias ja tiedonjanoinen.

Sinä sanot ääneen, ihmettelet ja kohtaat asioita rohkeasti, ilmiöinä tarkastellen. Et kumartele kuvia vaan kuulet ihmisen. Arki on sinulle arvokasta, vaikka juhliakin emännöit ammattitaidolla. Saat vieraasi viihtymään. Olet hauska ja osaat nauraa itsellesi.

Olet Anita ahkera työmyyrä. Välillä ihmettelen voimiasi, sitkeyttäsi ja peräänantamattomuuttasi. Työskentelet vaativassa virassa ylihoitajana Varsinais-Suomen sairaanhoitopiin lasten- ja nuorisopsykiatriassa. Koulutat jatkuvasti uusia perheterapeutteja, toimit Suomen Perheterapiayhdistyksen sihteerinä, olet monissa luottamustehtävissä. Illat ja viikonloput teet vapaaehtoistyötä. Sinun punainen lankasi on erilaisten perheiden hyvinvoinnin edistäminen. Sinulle ovat tuttuja vammaispalveluiden puutteet ja maahanmuuttajaperheiden haasteet.

Kun itse tarvitsin apuasi perheeni vaikeuksissa, annoit apuasi korvauksetta, nopeasti aikoja täyteen allakkaasi löytäen. Teit pyyteettömällä toiminnallasi vaikutuksen. Sinulle työn motiivi ei ole raha vaan ihmisen hyvinvointi.
Kuitenkin ymmärrät tasapainoisen taloudenhoidon kestävän hyvinvoinnin edellytyksenä. Ajattelen, että sinulle kestävä kehitys on ihmisistä huolehtimista. Hyvän tarjoamista lähimmäiselle, jotta hän pystyy terveenä tekemään terveitä ratkaisuja elämän puolesta.

Kiitos, että saan olla kampanjapäällikkösi.

- Henna Junttila

 

Anita on hauska ihminen, joka ottaa vakavasti lasten, perheiden ja vähäosaisten ahdingon ja elinympäristön kuormittumisen tässä maassa. Tutustuin Anitaan perheterapiakoulutuksessa, missä hän oli kouluttajana. Opettajana Anita oli sekä innostava että helposti innostuva, ja myöhemmin olen huomannut näiden piirteiden näkyvän hänen elämässään laajemminkin. Anitan innostuneisuus ei ole vain henkistä laatua, vaan käytännöllisenä ihmisenä hän ryhtyy myös tuumasta toimeen ja siinä sivussa tempaa mukaan tempperamentiltaan hiukan hitaampiakin. Anita on energinen ja tarttuu toimeen, kun huomaa epäkohtia, ja työskentelee sinnikkäästi niiden korjaamiseksi. Eikä säästele vaivannäköään! Anitan hyväntuulinen ja optimistinen suhtautuminen on tukenut niin minua kuin monia muitakin työtovereita ja ystäviä matkan varrella.
- Satu Aurela

 

Anita on oikeudenmukainen ja suora.  Anitalla on voimakas sosiaalinen omatunto, hän on aina heikoimmin pärjäävien puolella.  Anita on positiivinen, innostunut, kekseliäs ja huumorintajuinen energiapakkaus.

-  Tarja Korpilahti-Leino

 

Olen oppinut tuntemaan Anitan humaanina, hyväsydämisenä ja auttavaisena ihmisenä, joka katsoo eteenpäin eikä juutu harmittelemaan vastoinkäymisiä.

- Marjatta Ylikylä